تلفن : 02645333638

آرد سوخاری پانکو

پانکو


پانیک سوخاری

پانکو Panko واژه ی ژاپنی به معنی خرده نان است که در حال حاضر به نوعی از آردهای سوخاری محبوب در بازار گفته میشود. ویژگی اصلی پانکو شکل درشت و سوزنی بودن آن در کنار تردی و سبکی فوق العاده آن است. پانکو، این نوع آرد سوخاری از ژاپن منشا می گیرد و با تکنولوژی منحصر به فردی (از تهیه مواد اولیه تا پخت و خشک کردن) تولید می شود.

آرد سوخاری پانکو در مقایسه با آرد های سوخاری مرسوم با ساختار و بافت متخلخل تر، سبک تر و ترد تر است. پانکو نزد سرآشپزها در سراسر جهان محبوب است زیرا برای غذاهای سوخاری مانند مرغ و ماهی بهترین انتخاب است.

پانیک سوخاری برای تولید این محصول، از نان تازه که تهیه شده از بهترین مواد خام است و در کنار تکنولوژی پخت مخصوص استفاده میکند. شکل منحصر به فرد آن، ساختار متخلخل و بافت های ظریف و ترد است که کیفیت غذا را بهتر می کند. روش پخت مخصوص، نانی را تولید می کند که بدون پوسته است، و به دانه های پانکو شکل های یکنواخت و رنگ های یکدست می دهد، آنها همچنین در طول فرآیند سرخ شدن تحمل بیشتری نسبت به قهوه ای شدن و سوختگی دارند. تکنولوژی خشک کردن آن نیز موجب کمترین شکستگی می شود تا از تغییر ساختار و شکل محصول و ایجاد پودر جلوگیری شود و همچنین در فرآیند خشک شدن سریع از ایجاد ماده آکریلامید جلوگیری میشود.



سایز و انواع پانکو پانیک سوخاری

آرد سوخاری در سه نوع مختلف بر اساس رنگ، سایز و طعم  دسته بندی می شود. این محصول “سفید یا رنگی”، “درشت،ریز یا متوسط”، و “طعم ساده یا اسپایسی” (که اغلب با ادویه جات فلفل ساخته شده است).

انواع سایز

آرد سوخاری درشت

درشت

ریز

آرد سوخاری درشت

متوسط

پانکودر در سه سایز درشت،متوسط و ریز تولید میشود


انواع رنگ

پانکو

رنگ پانکو

این محصول در سه رنگ استاندارد توسط ما ارایه میشود که سفید،نارنجی و زرد هستند. محصول با رنگ طبیعی تهیه میشود که استانداردها و ایمنی بین المللی مواد غذایی را کسب کرده است.


طعم ها

پانکوها در دو طعم ساده و اسپایسی قابل ارایه است.



 

بازدید: 416