تلفن : 02645333638

آرد سوخاری

آرد سوخاری چیست؟

آرد سوخاری” یا “پودر سوخاری فرآورده ای غذایی است که از نان‌های حجیم تهیه می‌شود. در اصل آرد سوخاری تشکیل شده از ذرات کوچک،پودر یا آرد نان است. با این تفاوت که آرد یا پودر سوخاری خشک و برشته میشود. این پودر نان در ایران به نام آرد سوخاری شناخته میشود و دلیل استفاده از این نام ، کاربرد این فرآورده در غذاهایی است که ابتدا با آرد یا پودر سوخاری پوشش داده شده و سپس سرخ میشوند است . انواع مختلف آرد سوخاری براساس:شکل و اندازه ذرات،رنگ و طعم آنها دسته بندی میشوند.

طرز تهیه آرد سوخاری

برای به دست آوردن آرد یا پودر سوخاری سه مرحله اساسی طی میشود:

  1. ابتدا باید نان حجیم تولید شود. نان‌ها در برابر گرما قرار می‌گیرند که رطوبت آنها از بین برود و به صورت خشک درآیند.
  2. این نان در اثر حرارت مجدد ، رطوبت خود را از دست می‌دهد و خشک و برشته می‌شود.( استاندارد رطوبت سوخاری حداکثر ۷% است. )
  3. در این مرحله نان آماده خرد و آسیاب شدن و تبدیل شدن به آرد یا پودر سوخاری است. در این مرحله است که سایز (مش) ذرات بسته به نوع نیاز مش بندی میشود.

انواع آرد سوخاری

آرد سوخاری انواع مختلفی دارد که  به موارد استفاده آن دسته بندی میشود:

کاربرد آردهای سوخاری

مهمترین کاربرد آرد یا پودر سوخاری در تهیه غذاهای سوخاری (breading or crumbing foods) است که از لذیذ ترین غذاهای خانگی با دستور پخت آسان است.

از جمله این غذا ها میتوان به: انواع غذاهای سوخاری، مرغ سوخاری، ماهی، میگو، قارچ،کردون بلو، فلافل، کتلت، کروکت، ناگت،  و … استفاده کرد.

 

 

بازدید: 2386