تلفن : 02645333638

آرد تمپورا

تمپورا  “tempura” نوعی غذای معروف ژاپنی است از قرن ۱۶ است که به نوعی از مهمترین نمادهای غذایی ژاپن نیز به شمار می آید. در روش طبخ تمپورا از انواع خوراک دریای ، سبزیجات و گوشت مرغ میتوان استفاده کرد به این صورت که ابتدا در مخلوطی خمیر مانند از آرد تمپورا و آب فرو برده شده و سپس در روغن داغ و فراوان سرخ می‌شود.

روش طبخ تمپورا:

  1. تهیه خمیرابه یا تبر : آرد تمپورا و ادویه جات به همراه آب سرد یا شیر به اندازه ای که یک خمیر رقیق تهیه گردد.

    تمپورا

  2. پوشش : فرو بردن مرغ،ماهی،میگو،سبزیجات یا … درون خمیر به طوری که تمام سطح مواد پوشش داده شود.
  3. سرخ کردن : اسلایس های خمیری در روغن داغ و فراوان با دمای ۱۸۰ درجه غرق میشود.

مهمترین قسمت طبخ تمپورا تهیه آرد تمپورا مرغوب است به طوریکه غذا کریسپی،ترد،حجیم و طلایی شود.

 

 

بازدید: 23