تلفن : 02645333638

آرد تمپورا

تمپورا  “tempura” نوعی غذای معروف ژاپنی  از قرن ۱۶ است که به نوعی از مهمترین نمادهای غذایی ژاپن نیز به شمار می آید. در این روش طبخ  از انواع خوراک دریای ، سبزیجات و گوشت مرغ میتوان استفاده کرد به این صورت که ابتدا در مخلوطی خمیر مانند از آردتمپورا و آب فرو برده شده و سپس در روغن داغ و فراوان سرخ می‌شود. ویژگی اصلی آن پفکی شدن و ترد شدن غذای سرخ شده است.

روش طبخ تمپورا:

  1. تهیه خمیرابه یا تبر : آردتمپورا و ادویه جات به همراه آب سرد یا شیر به اندازه ای که یک خمیر رقیق تهیه گردد.

    تمپورا

  2. پوشش : فرو بردن مرغ،ماهی،میگو،سبزیجات یا … درون خمیر به طوری که تمام سطح مواد پوشش داده شود.
  3. سرخ کردن : اسلایس های خمیری در روغن داغ و فراوان با دمای ۱۸۰ درجه غرق میشود.

مهمترین قسمت طبخ  تهیه آرد تمپورا مرغوب است به طوریکه غذا کریسپی،ترد،حجیم و طلایی شود.

بازدید: 78