در این مقاله قصد داریم تفاوت آرد سوخاری و پودر سوخاری را بررسی کنیم.
قبل از هر چیز باید بدانیم که این دو اسم گاها به جای همدیگر استفاده میشود،یعنی حتی دانستن تفاوت این دو فراورده باعث نمیشه که به جای هم اشتباه استفاده نشوند یا اشتباه نام گذاری نشوند.
هر دو این فراورده یک اشتراک اساسی دارند : استفاده از هر دو برای ایجاد لایه ترد پوششی روی غذاهای سوخاری ، اما مهمترین تفاوت عمده ، شاید این دو مورد باشد:
برای تهیه پودر سوخاری باید نان حجیم تهیه کرد،در اصل پودر سوخاری همان پودر نان حجیم است که خشک و برشته شده. ولی برای تهیه آرد سوخاری باید آرد گندم و نشاسته با یک سری ادویه مخلوط شود، در اصل منظور از آرد سوخاری یک میکس از آرد با سبزیجات و ادویه جات است.
برای استفاده از پودر سوخاری باید چهار مرحله اصلی انجام بشه:
اما برای استفاده از آرد سوخاری سه مرحله متفاوت لازم است:
شرکت طعام صنعت البرز فعالیت خود را در سال ۱۳۹۰ ، به عنوان یکی از تولید کنندگان پیشرو آرد و پودر سوخاری آغاز نمود. این شرکت با سال ها تجربه در زمینه تولید محصولات غذایی و با بهره گیری از دانش فنی کارشناسان خود به یکی از تولید کنندگان برتر انواع پودر سوخاری با مرغوبترین کیفیت و در ایران تبدیل گردید.