طعام صنعت البرز

شرکت صنایع غذایی ” طعام صنعت البرز “ تاسیس شده در سال ۱۳۹۰ ، مستقر در استان البرز، شهرک صنعتی سپهر نظرآباد ، شرکتی  پیشرو در تولید صنایع غذایی کشور عزیزمان ایران است . این شرکت از پیشگامان تولید آرد سوخاری مورد نیاز کشور است که این پیشگامی منجر به تولید مرغوب ترین آرد سوخاری با بهترین کیفیت با برند “پانیک” در سال ۱۳۹۲ شد.

چشم انداز و ماموریت

به عنوان عضو کوچک در صنعت غذا، ما بر این باوریم که باید تمام نیروی خود را به تأمین سلامت و بهداشت جامعه اختصاص دهیم. ما خود را به انجام کارهایی متعهد می سازیم تا با رشد مداوم، برای اجتماع، مصرف کنندگان، مشتریان، کارکنان و سهامداران مفید واقع گردد و با نوآوری، پیوسته مسیر رشد را ادامه خواهیم داد.این رشد در چهارچوب اصولی اخلاقی و عملی گنجانده شده است.

تعهدات ما

تحقیق و توسعه

تأکید بر تحقیق و توسعه به منظور بهبود کیفیت و نوآوری در محصول. در بخش تحقیق و توسعه تلاش مداوم برای بهبود روند کار ، جهت دستیابی به موفقیت و بهره وری وجود دارد.

تکنولوژی پیشرفته

در این روش تولید از فناوری پخت پیشرفته برای پخت نان استفاده می کند که منجر به تولید آرد سوخاری با بهترین بافت ، شکل ، ساختار و طعم میگردد.
این نان ها سپس با استفاده از فناوری خشک کن های فوق پیشرفته برای رسیدن به رطوبت استاندارد خشک می شوند.

مواد اولیه

روند تولید صنعتی ما از انتخاب درست مواد اولیه  که کیفیت مهمترین اصل آن است شروع میشود. فرآیند تولید مناسب نیازمند درک تاثیر بین کیفیت مواد اولیه و کیفیت محول نهایی است. اگر این روش به درستی اعمال شود ، ترکیب مواد اولیه و فرآیند مناسب بهترین محصول نهایی را به همراه خواهد داشت.

خدمات

تیم متخصص بخش خدمات ما همیشه با دانش محصول ، برای دستیابی به حداکثر رضایت مشتری در خدمت مشتریان است.

ایمنی و کیفیت

کیفیت از طریق ترکیب دقیق مواد اولیه با کیفیت و استفاده از فناوری و منابع انسانی متخصص بدست می آید. روند تولید مواد غذایی در این شرکت مطابق با استاندارد HACCP و ISO-22000 است.ما محصولات با کیفیت بالا ارائه می دهیم که خواسته و رضایت مشتری را برآورده می کند.

منابع انسانی

این شرکت متعهد به توسعه منابع انسانی در همه سطوح از طریق آموزش مداوم ، برای تیم فنی ، اداری و مدیریت است . هدف ما ارتقا تخصص در تیم خود برای تأمین تقاضای مشتری و همگامی با روندهای صنایع غذایی از طریق نوآوری ها است.