تفاوت آرد سوخاری و پودر سوخاری چیست؟؟

در این مقاله قصد داریم تفاوت آرد سوخاری و پودر سوخاری را بررسی کنیم.

قبل از هر چیز باید بدانیم که این دو اسم گاها به جای همدیگر استفاده میشود،یعنی حتی دانستن تفاوت این دو فراورده باعث نمیشه که به جای هم اشتباه استفاده نشوند یا اشتباه نام گذاری نشوند.

هر دو این فراورده یک اشتراک اساسی دارند : استفاده از هر دو برای ایجاد لایه ترد پوششی روی غذاهای سوخاری ، اما مهمترین تفاوت عمده ، شاید این دو مورد باشد:

  1. روش تهیه
  2. نوع استفاده
  • روش تهیه:

برای تهیه پودر سوخاری باید نان حجیم تهیه کرد،در اصل پودر سوخاری همان پودر نان حجیم است که خشک و برشته شده. ولی برای تهیه آرد سوخاری باید آرد گندم و نشاسته با یک سری ادویه مخلوط شود، در اصل منظور از آرد سوخاری یک میکس از آرد با سبزیجات و ادویه جات است.

پودر کنتاکی
پودر کنتاکی تهیه شده از میکس آرد و ادویه جات

 

پودر سوخاری تهیه شده از پودر نان حجیم

 

 

 

 

 

 

  • نوع استفاده:

برای استفاده از پودر سوخاری باید چهار مرحله اصلی انجام بشه:

  1. آرد زنی: که تکه های مرغ یا ماهی باید توی آرد غلطانده شود که به این مرحله پیرداست هم گفته میشود.
  2. بتر میکس: این مرحله همان آغشته کردن مواد به تخم مرغ زده شده یا مایعی غلیظ است که باعث چسبندگی شده و پودر سوخاری به مواد چسبیده میشود.
  3. سوخاری زنی: در آخر پس تکه های مرغ توی پودر سوخاری غلطانده میشود تا همه سطح آن پوشیده شود.
  4. سرخ کردن در روغن داغ.

اما برای استفاده از آرد سوخاری سه مرحله متفاوت لازم است:

  1. در مرحله اول قطعات مرغ با آب خیس میشود
  2. سپس وارد آردی که قبلا با ادویه مخلوط شده میشود که باعث چسبیدن آرد به مرغ میشود.
  3. سرخ کردن در روغن داغ.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.